Mutch og Barton ute for QPR

QPR-manager Harry Redknapp bekrefter at han må klare seg uten midtbaneduoen Jordon Mutch og Joey Barton når Liverpool gjester Loftus Road på søndag.

Redknapp håper imidlertid at Leroy Fer blir tilgjengelig, samt den chilenske duoen Mauricio Isla og Eduardo Vargas etter landslagsspill. QPR-manageren har også håp om å få Sandro tilbake etter skade, mens en injeksjon i foten kan bidra til at Niko Kranjcar spiller etter at han brakk en tå på trening tidligere denne uken.

- Joey Bartons skade har dratt ut i tid. Han er fortsatt ute, og har vært det i sju uker nå, uttalte Redknapp på sin pressekonferanse før søndagens kamp.

- Niko Kranjcar har brukket en tå, og det så ut som han ville være ute i fem eller seks uker, men han trente i dag takket være en injeksjon. Han har vært strålende, og ønsker å spille alle kamper, så forhåpentligvis blir han klar.

- Chilenerne burde være ok når de kommer tilbake, mens Jordon Mutch er langtidsskadet. Han vil være ute i noen uker til med en hamstringskade. Leroy Fer har heller ikke trent.

- Våre nye spillere har ikke helt funnet seg til rette ennå. Chilenerne har vært bortreist, så det har vært vanskelig for dem å akklimatisere seg. Vi hadde 12 spillere da sesongen startet, og dessverre har ikke de vi har hentet inn slått til ennå. Spillere som Sandro og Jordon Mutch er ikke kommet i gang i det hele tatt.

- Liverpool er et godt lag, men de mistet den fjerde beste spilleren i verden i Suarez, men de vil kjempe om en plass blant topp fire. Liverpool er som oss selv et lag i utvikling. Brendan har gjort en del forandringer denne sesongen, men de har fortsatt en svært god tropp.

- De vil kjempe om Champions League-plassene, men jeg kan ikke se dem kjempe om ligatittelen denne sesongen. De var svært gode forrige sesong. Etter å ha sett kampen deres mot Manchester City trodde jeg de ville vinne ligaen. Men Chelsea dro til Anfield og slo dem, og det tok tittelen fra dem. Totalt sett følte jeg at de hadde fortjent å vinne ligaen i fjor.

- Nå har de mistet sin beste spiller, den fjerde beste spilleren i verden i Suarez, og det er vanskelig å erstatte ham. De har likevel mange gode spillere, og de har hentet inn gode spillere. De er i ferd med å finne seg til rette. Det tar tid med nye spillere.