Nær avtale for Lambert

Liverpool Echo opplyser at Liverpool har lagt inn et bud på £4M pluss ytterligere etter diverse kriterier for Southampton-spissen Rickie Lambert. BBC melder at Southampton har avslått budet, men at samtaler vil fortsette.

- Vi forstår det slik at Liverpool er nær en avtale på £8M for Rickie Lambert, melder Sky Sports News. Ifølge Sky Sports sine kilder skal budet være på mellom £8M til £10M.

Liverpool Echo melder derimot at overgangssummen vil ligge på £4M pluss ytterligere etter diverse kriterier. Spilleren vil bli tilbudt en toårskontrakt.

BBC skriver at Liverpool håper at Lambert kan gjennomføre den medisinske testen på lørdag før Englands-troppen reiser til Miami på søndag. Southampton har avslått Liverpools opprinnelige bud, men samtaler pågår. Hvis sydkyst-klubben mottar et bud som er akseptabelt, vil de ikke stå i veien for en overgang.

Rickie Lambert var i Liverpools ungdomsavdeling før han ble frigitt som 15-åring. 32-åringen har spilt i lavere divisjoner og jobbet seg oppover i divisjonene. I august 2013 scoret han i sin debut for Englands A-landslag.

Etter at spissen forlot Liverpool var han innom Blackpool, Macclesfield, Stockport, Rochdale og Bristol Rovers, før han i august 2009 signerte for Southampton i League One.

Lambert står bokført med 106 mål på 207 ligakamper for Southampton. Spissen er i Englands VM-tropp og forbereder seg til morgendagens privatlandskamp mot Peru.