Nærmer seg permanent avtale

Adam Morgan vil trolig skrive under på en avtale som varer til sommeren 2016 med Yeovil Town. Glad for å få mulgheten til å vise hva han kan.

Sent i november dro Adam Morgan til Championship-klubben Yeovil på lån, med mulighet for permanent avtale i januar. Den kontrakten blir trolig underskrevet denne uka, skriver Western Gazette.

 

Morgan har spilt fire kamper siden han kom, for laget som ligger nest sist i Championship. Det er fem poeng opp til Millwall over streken.

 

- Det var en tøff avgjørelse for meg etter å ha tilbrakt så mye tid i Liverpool, men det å komme ned sør til Yeovil har gitt meg muligheten til å spille store kamper i Championship, som er bra for min utvikling. Jeg er veldig glad for støtten jeg har fått fra manageren og støtteapparatet, og alle spillerne som har gjort at jeg føler meg velkommen her, sier Morgan.

 

- Jeg fikk ikke mange sjanser i Liverpool, og med spillere som Luis Suarez og Daniel Sturridge så var mulighetene mine begrenset. I Yeovil Town har jeg muligheten til å vise supporterne og manageren hva jeg kan gjøre.

 

- Det å få skryt fra en legende som Robbie Fowler gjør meg stolt. Han jobbet hardt med meg da jeg var i Liverpool, og jeg håper å ta med meg noe av det talentet til Yeovil og bidra til at vi kan klatre oppover på tabellen. Han har tekstet meg etter at jeg kom ned hit, og ønsket meg lykke til. Han gjorde mye jobb med meg, og i mine øyne finnes det ikke større kompliment. Forhåpentligvis har han rett, og jeg kan få det til for Yeovil.