Nedrykk for McLaughlin - playoff for Sokolik

Ryan McLaughlin (bildet)rykker ned med Barnsley. Jakub Sokoliks Southend sikret playoff. Derby, med Andre Wisdom, endte på 3.plass i The Championship.

Oussama Assaidi ble byttet inn i det 61. minutt da Stoke tapte 0-1 hjemme mot Tottenham.

Derby sikret 3.plassen i Championship med 4-2-seier hjemme mot Watford. Andre Wisdom spilte samtlige minutter for Midlands-klubben, som i playoff skal møte laget som ender nummer 6.

Barnsley tapte 1-3 borte mot Middlesbrough og rykker dermed ned til League One. Ryan McLaughlin ble byttet ut på stillingen 1-1 i det 81. minutt.

Jack Robinson er ute med kneskade og spilte ikke da Blackpool tok steget vekk fra nedrykksplass med overraskende 2-0-seier borte mot playoffkandidat Wigan.

Birmingham falt til nedrykksplass etter 1-3 hjemme mot Leeds. Jordon Ibe var ikke i Birminghams tropp.

I League One lå Sheffield United under 0-1 borte mot Port Vale da Conor Coady ble byttet ut i det 78. minutt. «The Blades» snudde til 2-1-seier.

Walsall tapte 2-3 borte mot bunnlaget Stevenage. Michael Ngoo kom inn i det 85.minutt.

I League Two spilte Jakub Sokolik hele kampen da Southend er sikret plass i playoff etter 1-1 borte mot Fleetwood.

Tiago Ilori spilte samtlige minutter for Granada i 0-3-tapet hjemme mot Rayo Vallecano. Samtlige scoringer kom etter at hjemmelaget fikk en spiller utvist.

Oppdatert: Pepe Reina voktet målet for Napoli i det målløse oppgjøret borte mot Inter.