Ngoo aktuell for Swindon

Swindon Town er i samtaler med Liverpool om et låneopphold for Michael Ngoo.

Gazette & Herald melder at Swindon Town kan komme til å hente Michael Ngoo som en erstatter for Nile Ranger. Sistnevnte er på vei ut av County Ground.

Lokalavisen forstår det slik at Town allerede har hatt innledende samtaler med Liverpool angående et mulig lån av 21-åringen, og Swindon-formann Lee Power skal ha nye samtaler med Anfield-klubben i dag.

Ngoo kom til Liverpool fra Southend United i 2009. Han har vært utlånt til Hearts og Yeovil Town, og har gjort fem mål på 23 kamper for disse to klubbene. Han har fortsatt ikke fått sin førstelagsdebut for Liverpool. Den lange spissen scoret nest flest mål for Liverpool U18 i 2010/11-sesongen, med 15 scoringer. Han spilte for England U20 under VM i Columbia i 2011.

I januar i fjor ble Ngoo sendt på utlån til den skotske Premier League-klubben Hearts, hvor han gjorde fem mål på 16 kamper. Sist sommer sluttet han seg til Championship-klubben Yeovil Town på det som skulle være et sesonglangt lån, men han ble sendt tilbake til Anfield etter bare tre måneder i Somerset. Ngoo spilte sju kamper for Yeovil uten å få nettkjenning. Fem av kampene var som innbytter.