Ngoo scoret to da reservene slo Arsenal

Liverpool U21 vant i dag 4-2 borte mot et Arsenal. Michael Ngoo (2), Brad Smith og Kristoffer Peterson var målscorere.

Ifølge Liverpoolfc.com tok de røde en tidlig ledelse i London da Michael Ngoo sørget for 1-0 etter fire minutter.

Arsenal hadde spillere som Alex Oxlade-Chamberlain, Carl Jenkinson og Emmanuel Frimpong med fra start og det var Jenkinson som spilte fran Benik Afobe for en utligning.

Svenske Kristoffer Peterson, tilbake fra utlån til Tranmere, slo imidlertid et innlegg som Ngoo headet inn, og en ypperlig scoring fra Brad Smith sørget for at det stod 3-1 til pause.

I 2.omgang gjorde Peterson 4-1 før Hayden Isaac reduserte for hjemmelaget og fastsatte sluttresultatet.

Liverpools lag: Danny Ward, Stephen Sama, Brad Smith (Joe Maguire 69), Rafael Paez, Lloyd Jones, Jordan Rossiter, Kristoffer Peterson, Jordan Lussey, Michael Ngoo, Jack Dunn (Cameron Brannagan 83), Joao Carlos Teixeira (Villyan Bijev 87).