Norwich-kampen er den viktigste nå

Liverpool har fire kamper igjen å spille denne sesongen, og tre seire og en uavgjort vil holde til ligamesterskap. Men Brendan Rodgers har kun fokus på helgens kamp mot Norwich.

Det samme mante Steven Gerrard til, da han samlet spillerne ute på banen like etter at kampen mot Manchester City var over.

- Jeg syntes det Steven gjorde var flott, for han konstaterte det samme som har vært beskjeden fra meg gjennom hele denne sesongen. Det var strålende at Steven rett etter kampen trakk spillerne til side og minnet dem om neste kamp. Nå handler det om Norwich, slo Rodgers fast under sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Alle vet hva jeg mener om Steven, og hvor viktig han er for oss. Folk så på det som skjedde og sa «dette er lederen Stevie, som leder sine tropper».  Han gjorde dette for klubben og for laget. Han er en veldig uegoistisk spiller. Mange vil nok også ha sett dette og sagt at «Steven Gerrard er desperat etter å vinne tittelen». Selvsagt er han det!

- Han er en vidunderlig ambassadør for klubben, og beskjeden ha ga er den samme som jeg har messet om hele sesongen.

Selv etter Manchester Citys poengtap i går tror ikke Rodgers at det blir lett å vinne ligaen.

- Ingenting kommer av seg selv. Du må få ting til å skje, uttaler Liverpool-manageren.

- Supportere og andre som studerer kampene på papiret, kan konkludere med at de enten ser lette eller vanskelige ut, men for oss som managere og trenere er det veldig vanskelig å spå slikt.

- Jeg har sagt fra første dag av at hver eneste kamp på dette nivået er en tøff test, uansett om du spiller mot et topplag eller et bunnlag. Dette er en ekstremt vanskelig liga. Det er den ligaen i Europa hvor konkurransen er hardest.

- Resultatene i går kveld er et bevis på det. Alle lag har kvaliteter, og alle lag kan score mål. De klarer kanskje ikke å gjøre dette i kamp etter kamp, men du vet at de kan gjøre det bra i enkeltkamper.

- Crystal Palace forsvarte seg veldig bra i går kveld, og var en trussel på kontringer. Manchester City fikk det vanskelig mot Sunderland, som spilte veldig bra.

- Det er i denne ligaens natur at vi også vil få det tøft i Norwich i helgen. Norwich vet de må vinne kampen. De ligger like over nedrykksstreken, og de vil betrakte hjemmekampene som svært viktige for dem.

- De vil forsøke å forandre måten de spiller på. De vil nok spille litt mer åpent, der det kanskje blir mer rom å spille i. De vil ønske å vise at de kan vinne foran sine egne supportere.

- Selv fokuserer vi kun på neste kamp, og vårt eget prestasjonsnivå, og legger tilside all bakgrunnsstøyen.