Ny langtidskontrakt for Sturridge

Daniel Sturridge har i dag skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Spilleren selv er henrykt over å ha signert sin nye avtale. Echo: Kontrakt til 2019.

Liverpool FC bekrefter i dag at Daniel Sturridge har skrevet under på en ny kontrakt med klubben. Det har tidligere blitt spekulert i at partene skulle være nær en ny femårsavtale, men klubben omtaler det bare som en «langtidskontrakt». 

 

Liverpool Echo melder at kontrakten er til sommeren 2019.

 

Hans forrige kontrakt ville gått ut sommeren 2016. Ifølge Mirror var han tidligere på £65,000 i uka. Echo tror en ny avtale er verdt £100,000 - mens tabloidene spekulerer i £150,000. Spilleren selv er henrykt etter å ha signert sin nye avtale.

 

- Jeg er takknemlig for muligheten, og det er grunnen til at jeg har forpliktet min fremtid. Alle har vært fantastiske med meg. Fra supporterne, til støtteapparatet, til spillerne, så det var en enkel beslutning. Jeg er veldig fornøyd med hvordan alt går, sier Sturridge til Liverpoolfc.com.

 

Sturridge scoret 21 ligamål forrige sesong. Han har mistet klubbens seks siste kamper med skade, men nærmer seg nå et comeback.

 

- Jeg er fornøyd med mye og hvordan det har gått så langt, men det er fortsatt mye i vente. Jeg har enda ikke vist hva jeg kan gjøre. Det jeg har gjort er bare starten for meg.

 

— Jeg har kanskje spilt noen gode kamper og scoret noen mål, men dette er bare begynnelsen på hva jeg kan vise. Jeg føler ikke at jeg har vist enda hva jeg kan som fotblalspiller. Jeg ser frem til det harde arbeidet, til trening, kampene og alt. Jeg gleder meg til fremtiden.

 

- Vi var så nær suksess forrige sesong, så det var bittert å ikke vinne ligaen, men det er bare en smakebit på hva supporterne vil få. Forhåpentligvis vil vi denne gang sitte igjen med troféer. Alle er besatt av ønsket om suksess og å være vinnere. Det er det vi er - det er «the Liverpool Way».