Nyttårshilsen fra eierne

Tom Werner og John W. Henry har sendt en nyttårshilsen til røde supportere. De er skuffet over sesongen, men gleder seg over forbedringen de siste ukene.

«Når en reflekterer over det som har skjedd i klubben disse siste 12 månedene, er det mye å glede seg over fra den minnerike sesongen som endte i mai. Selv om vi ikke klarte å oppnå det ultimate målet om å vinne Premier League, har spillestålen vår fanget verdens oppmerksomhet, da klubben spilte angrepsfotball og scoret 101 mål.»

 

«Luis Suarez ble kåret til den beste spilleren i engelsk fotball, og vant PFA Player of the Year. Brendan Rodgers ble kåret til LMAs årets manager, og kapteinen vår Steven Gerrard fortsatte å vise sitt talent som en av de beste spillerne i vår æra.» 

 

«Som en vil forvente, etter å ha mistet en spiller som Luis Suarez, og etter å ha gjort mange nye signeringer - har sesongen vår startet tregere enn vi ville ha ønsket. Over de siste ukene gleder vi oss over flere positive tegn, etter at spillere har begynt å finne seg til rette på Anfield.»

 

Hele brevet fra eierne kan leses her.