Ødegaard på Melwood

Etter det vi erfarer var norske Martin Ødegaard fra Strømsgodset med på førstelagets treningsøkt på Melwood i dag. Han spiste middag sammen med Philippe Coutinho i går.

Stortalentet jaktes på av en lang rekke storklubber, og Brendan Rodgers er blant dem som ønsker signaturen hans. Tidligere i dag trente unggutten sammen med Steven Gerrard, Raheem Sterling og resten av fotballklubbens beste spillere på Melwood, klubbens treningsanlegg.

Liverpools manager skal ha latt seg imponere av Ødegaard på treningen, ifølge TV 2.

Tenåringen og faren, Hans Erik, fikk et innblikk i fasilitetene på Melwood og Anfield i går, før han senere på kvelden ble sett sammen med blant andre Philippe Coutinho på restauranten San Carlo i byen.

Klubben inviterte Ødegaard til Liverpool i november. Kort tid tidligere var han på besøk hos Real Madrid i den spanske hovedstaden.

Ødegaard, som fyller 16 år 17. desember, debuterte for Strømsgodset i begynnelsen av årets Tippeliga-sesong, og han har allerede vært på banen i tre A-landskamper. Han ble også tidenes yngste spiller i en EM-kvalifiseringskamp da han ble byttet inn mot Bulgaria i en alder av 15 år og 300 dager.