Ønsker å vinne tittelen for Gerrard

Daniel Sturridge sier at alle i Liverpool-troppen ønsker å vinne Premier League-tittelen for Steven Gerrard.

Premier League er det eneste store trofeet innen klubbfotballen som Steven Gerrard ikke har vunnet. Daniel Sturridge forteller at lagkameratene virkelig unner lagkapteinen en ligatittel i en alder av 33 år.

- Dersom vi vinner ligaen, vil Stevie virkelig være en fortjent ligamester. Han bør vinne Premier League på grunn av alt han har gjort for denne klubben, uttaler Sturridge til The Guardian.

- Alle spillerne på dette laget vil gjøre alt de kan for å bidra til at han når det målet.

- Gerrard er rett og slett utrolig hver eneste dag, en stor leder. Han lever og ånder for denne klubben. Han har vært her hele karrieren, og det er en sann fornøyelse å spille sammen med ham. Han er et perfekt eksempel til etterfølgelse for et hvert ungt talent i dette landet. Faktum er at han er et eksempel til etterfølgelse for alle spillere.

- Han har vært utrolig lojal mot Liverpool. Han har vært en verdensklassespiller, og er fortsatt en verdensklassespiller. Stevie vil alltid være en legende, ikke bare i Liverpool, men for England også. Han vil definitivt gå inn i historien som en av de beste midtbanespillerne i fotballens historie, ikke bare i denne klubbens historie.

Sturridge er imidlertid opptatt av at Liverpool-spillerne ikke må se for langt frem nå i serieinnspurten.

- Du så mot Sunderland at lag vil forsøke å være veldig kompakte mot oss, og stenge alle rom. Det gjør ting vanskelig. Fra nå av handler alt om resultater. Det er resultatene som teller, så vi vil ikke bekymre oss om noe annet enn det.

- Det viktigste er at vi fortsetter å jobbe hardt som lag. Klarer vi det, er jeg sikker på at resultatene vil komme av seg selv. Vi har forsatt seks kamper igjen å spille. Hver eneste en av dem er utrolig viktig. Så vi vil ikke bli for opprømte ennå.