Ønsker gjentagelse av Tottenham-kampen

Adam Lallana håper å se samme spillet som i 3-0-seieren mot Tottenham når Liverpool møter West Ham borte.

Midtbanespilleren var ikke selv med mot Tottenham, men reiste med troppen til London.
- Vi hadde en god prestasjon borte mot Tottenham. Jeg var heldig som fikk være der og se på. Med samme spill vil det gi oss en flott mulighet til et godt resultatet mot West Ham, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

- De ønsker ikke å tape tre hjemmekamper på rad. Jeg er sikker på at de vil være ivrige etter å gjøre en god kamp, men det vil vi også være. Vi ønsker å være i toppen av tabellen og kjempe med lagene om topp fire.

- Da ønsker du ikke å tape to kamper på rad. Det er en stor test for oss av den grunn, men vi har troen. Når du går på et tap, er det viktig å få et godt resultatet i neste kamp. Som spiller ønsker du at kampene kommer tykt og jevnt. Vi tar med oss mye selvtillit fra måten vi vant på i midtuken, og det vil hjelpe oss.

Liverpool har vunnet begge kampene borte mot West Ham under Brendan Rodgers – 2-1-seier forrige sesong og 3-2 i 2012. Adam Lallana scoret sitt første Premier League-mål mot nettopp West Ham.

- Det er noen år siden. Southampton tapte den kampen 1-4, så det var en skuffende kveld. Det viser bare at Upton Park er en vanskelig bane. Det er aldri enkelt. Jeg har alltid hatt vanskelige kamper der, og Liverpool har trolig også hatt det.

- De gjør det alltid vanskelig for deg med fysisk spill. Det kommer til å bli tøft, men jeg føler at vi kan ta tre poeng dersom vi presterer på det nivået vi vet vi kan. De har også en god fanbase.