Ønsker ny reservekeeper

Liverpool Echo melder at Brendan Rodgers fortsatt ønsker å hente ny reservekeeper før transfervinduet stenger. En rekke spillere kan være på vei ut.

Brendan Rodgers ønsker å hente en ny keeper som kan konkurrere om reservekeeperplassen med Brad Jones.
- Vi har ikke mye mer å jobbe med. Vi har gjort mesteparten av arbeidet. I slutten av august er jeg sikker på at vi er fornøyd med laget og troppen, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

Kjøp av Mario Balotelli kan føre til at Fabio Borini forlater Liverpool. De røde har tidligere akseptert et bud på totalt £14M fra Sunderland, men spilleren selv har vært avvisende til en permanent overgang. Nå blir Borini et fjerdevalg på spissplass, bak Daniel Sturridge, Balotelli og Rickie Lambert.

Det forventes at Jordon Ibe blir lånt ut, mens Daniel Agger, Oussama Assaidi, Sebastian Coates og Jack Robinson også kan komme til å forlate klubben.

- Vi har en rekke spillere som vi skal se på hvor mulighetene deres ligger. Hver spiller her nå er klar over hvor jeg ser dem, enten i troppen eller utenfor. Hver spiller vet nøyaktig hvor de står i Liverpool.

- Vi får se i slutten av august om mulighetene vil komme for dem til å flytte på seg dersom de ønsker det.