Ønsker seg Borini

Sunderlandmanager Gustavo Poyet omtaler Fabio Borini som en helt og legende, og vil gjøre et forsøk på å kjøpe han til sommeren, men er ikke veldig optimistisk.

Fabio Borini har blitt en helt på Stadium of Light etter sine to mål mot Newcastle denne sesongen, i tillegg til scoringen i ligacupfinalen laget til slutt tapte mot Manchester City.

 

- Fabio har blitt en helt, og en legende. Han har virkelig kommet seg inn i klubben og med supporterne. Han lever for fotballen, og er en topp proff. Han er alltid der i tide, og prøver å forbedre seg på trening. Han er den typen som person. Han er alltid bevisst på hva han spiser og ikke, sier Poyet ifølge Daily Mail.

 

- Når du scorer mål i spesielle kamper, på spesielle tidspunkt, slik som han har gjort, så fører det deg nærmere folk, og får deg til å spille bedre. Han viser hvilken god spiller han er. I starten var det min skyld at han ikke spilte. Nå er det slik at dersom han ikke er ditt førstevalg, så er han ditt andre.

 

- Jeg vet ikke om det vil være mulig å kjøpe han. Det er ute av vår kontroll, men jeg kan fortelle dere at jeg liker han godt, og vi vil prøve. Folk sier at prisen stiger. Jeg skal ikke lyve - han er en viktig spiller, og har vært veldig bra. Jeg håper han avslutter sesongen på samme måte, og scorer viktige mål. 

 

- Dersom han trygger plassen vår i de neste fem kampene, så vil jeg ikke bruke han i de neste fem, og kanskje alle glemmer han. «Fabio Borini, å ja, søppel», så kan vi kjøpe ham, spøker uruguayaneren.

 

Fabio Borini kan som kjent ikke spille når Sunderland gjester Anfield på onsdag kveld.