Operasjonen vel overstått

Luis Suarez sin meniskoperasjon er vel overstått. Liverpool Echo beskriver operasjonen i venstre kne som en suksess, og antyder et skadeopphold på 2-3 uker.

Den uruguayanske journalisten Martin Charquero melder på twitter at legene er ferdige med meniskoperasjonen til Luis Suarez. Den skal ha blitt gjennomført ved hjelp av nøkkelhullkirurgi, eller såkalt artroskopi på fagspråket. Det var Enzo Francescolis bror, Dr Luis Francescoli, som gjennomførte inngrepet.

Det var menisken i spissens venstre kne som var skadet. Suarez pådro seg skaden under Uruguays formiddagsøkt i går. Han skal ha blitt liggende på gressmatta med store smerter i kneet, og ble like etterpå båret av banen på båre.

Luis Suarez sin mor skal ha fortalt AP at sønnen regner med å være tilbake i spill om to til tre uker, noe som i så fall betyr at han blir spilleklar til VM.

Liverpool Echo beskriver operasjonen som suksessfull, og melder også at Suarez håper å rekke VM. Lokalavisen på Merseyside beskriver inngrepet som en liten operasjon, og antyder i likhet med Suarez sin mor et skadeopphold på to til tre uker.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.