Opp på 2.plass

Liverpool gikk opp på 2.plass i Premier League etter 3-0 mot Southampton, og er for fullt med i tittelkampen. Brendan Rodgers ønsker imidlertid å fokusere på kun en kamp av gangen.

Luis Suarez, Raheem Sterling og Steven Gerrard (str.) sørget for en 3-0-seier mot Southampton på St. Mary’s Stadium. Seieren førte Liverpool opp på 2. plass i Premier League ettersom Arsenal tapte 0-1 borte mot Stoke, mens Manchester City hadde spillefri grunnet finale i Capital One Cup. Liverpool er nå nærmeste utfordrer til ligaleder Chelsea. Avstanden er på fire poeng. London-klubben har blant annet igjen å besøke Anfield.

- Vi ønsker bare å fortsette å vinne kamper. Det er ti kamper igjen. Vi får se hvor det bringer oss, uttalte Brendan Rodgers til Sky Sports etter kampen.

- Vi ønsker bare vinne den neste kampen. Det er vårt fokus. Vi ønsker ikke å tenke lengre enn det. Vi trives med vår fotball vår. Vi jobber meget, meget hardt. Vår plan er å vinne neste kamp. For vår del fortsetter vi bare å gjøre det vi gjør.

- Alle snakker om Chelsea, Manchester City og Arsenal, og det med rette. Det er tre lag som har vært der oppe i en årrekke.

- Vi konsentrerer oss bare om oss selv. Jeg er stolt av å jobbe med spillerne og se hvordan de har utviklet seg de seneste 18 månedene.

- Vi ønsker bare å forbedre oss. Mentalt blir vi sterkere hele tiden. Taktisk har vi brukt en rekke formasjoner denne sesongen.

- Vår stil vil alltid være den samme, men det er bra å ha fleksibilitet i laget.