Oppsøkte knespesialist i Nederland

Utlånte Oussama Assaidi har besøkt en knespesialist i Nederland i et forsøk på å komme i spill igjen for Stoke denne sesongen.

Vingen har hatt et tilbakeslag i rehabiliteringen etter leddbåndskaden i kneet som han pådro seg i forrige måned, og frykter at han ikke kan spille for Stoke mer denne sesongen.

Stoke Sentinel skriver at The Potters nå undersøker alle muligheter for å få 25-åringen friskmeldt igjen før sesongen er omme.

- Ossie har vært i Holland og besøkt en knespesialist. Vi undersøker alle muligheter for å få ham tilbake så raskt som mulig, sier Stoke-manager Mark Hughes til lokalavisen.

- Han fikk et lite tilbakeslag da han fikk en ny smell i kneet, men han er på bedringens vei nå. Kneet er ganske stabilt, men han føler at det fortsatt er litt sårt, så vi ser på ulike metoder for å få det i orden.

Assaidi har gjort fire mål på 22 kamper for Stoke, men har ikke vært i aksjon siden uavgjortkampen mot Swansea i februar. Han pådro seg skaden da han skulle blokkere et skudd fra Charlie Adam under trening i Dubai uken etterpå.

- Vi håper han vil være tilbake i spill igjen før sesongen er over. Vi håper at han vil ha en rolle å spille, avslutter Hughes.