Overrasket over utelatelsen av Suarez

Brendan Rodgers er meget overrasket over at Luis Suarez ikke er blant de nominerte til Ballon d’Or, og det har tydeligvis ikke bare vært tatt hensyn til fotballprestasjoner.

Luis Suarez ble kåret til Footballer of the Year og PFA Player of the Year i England forrige sesong, men den tidligere Liverpool-spilleren er ikke engang blant de 23 nominerte til Ballon d’Or. Spissen er sannsynligvis utelatt grunnet biteepisoden med Giorgio Chilelini under VM.

- Jeg kan ikke komme på en eneste grunn til at Luis ikke burde ha vært nominert. Av fotballmessige årsaker burde han vært der, uttaler Brendan Rodgers til Sunday Miror.

- Jeg kan bare tro at det er bitingen som gjør at han ikke har blitt tatt med, og jeg synes ikke det er rettferdig.

- Hvis du vurderer ut ifra fotballprestasjoner, og det er det det skal, fordi det blir kalt Golden Ball, ikke Golden Ball & Mouth.

- Hvis noen nevner de fem beste spillerne for tiden, vil de trolig si Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez og Bale.

- Hvordan kan bare fire av dem være der? Det betyr at Ballon d’Or ikke bare handler om fotball.

- Jeg kjenner ikke historien til alle spillerne på listen, men jeg er sikker å at noen av dem er skyldig i forseelser et sted på veien.

- Luis er et utrolig talent. For en spiller. Jeg vet ikke om det er en politisk beslutning. Men dersom du baserer Ballon d’Or på fotball, så burde han vært blant de nominerte. Han ville hatt en stor sjanse til å vinne.