På denne dag

Liverpool vinner Champions League for første og femte gang, Kevin Keegans første og siste kamp og Morientes selges til Valencia.

2007 - Liverpool bekrefter å ha kjøpt de ungarske ungguttene Krisztian Nemeth og Andras Simon for £1 million. Begge forlot LFC i 2010 uten å ha spilt for førstelaget.

2006 - Fernando Morientes blir solgt til Valencia for £3 millioner etter 12 mål på 61 kamper for de røde.

2005 - Liverpool og AC Milan møtes i Champions League-finalen i Istanbul, i det som i ettertid blir husket som tidenes finale. De røde ligger under 3-0 til pause, men et fantastisk comeback i andreomgang med scoringer av Steven Gerrard, Vladimir Smicer og Xabi Alonso sikrer ekstraomganger. De røde vinner deretter straffekonkurransen, og kan løfte den største europacuppokalen for femte gang - og dermed beholde den.

1977 - De røde vinner serievinnercupen for første gang. Finalen var i Roma, og motstander var Borussia Mönchengladbach. Terry McDermott scoret kampens første mål etter 26 minutter, før Allan Simonsen utlignet tidlig i andreomgang. En scoring av Tommy Smith, i det som var hans 600. kamp, ga Paisleys menn ledelsen igjen, før en straffescoring av Phil Neal i det 82. minutt sikret seieren. Dette var samtidig Kevin Keegans 323. og siste kamp for klubben.

1971 - Kevin Keegan spiller sin første kamp for Liverpool, når de røde taper 3-2 mot danske AGF Århus.

1903 - Joseph Hoarre blir kjøpt fra Southampton for £75.