Pearce: «Liverpool jakter keeper»

James Pearce i Liverpool Echo mener Liverpool jakter ny keeper i januarvinduet, men ikke Guillermo Ochoa. Ønsker å selge Fabio Borini, og det finnes penger tilgjengelig.

Etter at Brendan Rodgers satte Simon Mignolet på benken for kampene mot Manchester United har Liverpool blitt linket til flere målvakter. Det har blitt rapportert at Liverpool er ute etter Malaga sin andremålvakt Guillermo Ochoa, som gjorde seg bemerket i sommerens VM. At klubben skal stå klar til å betale £3 millioner for meksikaneren er ikke tilfelle.

 

- Jeg har blitt fortalt at det ikke er noen sannhet i at LFC vil kjøpe Malaga-keeper Ochoa. Klubben ble tilbudt ham forrige sommer, og var ikke fristet da, så det vil være veldig rart om de seks måneder senere bestemte seg for å betale £3 millioner for ham, skriver James Pearce i en webchat med Echo sine lesere.

 

Han gjør det klart at Liverpool nå er ute etter en ny målvakt.

 

- Ideelt vil Rodgers ønske seg en keeper og spiss i januar, men alt kommer an på pris og tilgjengelighet. Et salg av Borini ville kunne øke hva en har å rutte med.

 

- Rodgers ønsket bedre dekning for Mignolet i sommer, men de fikk verken Vorm eller McCarthy. Jones er ikke en langtidsløsning, og med Mignolet ute i kulden er behovet for å forsterke i det leddet større enn noen gang.

 

Pearce tror ikke eierne vil endre på transferstrategien sin.

 

- FSG har alltid ønsket å kjøpe ungt talent med potensial, og stolt på at manageren vil løfte spilleren til det neste nivået. Jeg kan ikke se at Liverpool plutselig skulle bestemme seg for å betale £50-60 millioner for en etablert stjernespiller.

 

- Når det kommer til å handle neste måned, så er det penger tilgjengelig, men ikke mye. Tanken var alltid å gjøre mesteparten av handelen i sommer. Et salg av Borini bør gjøre mer midler tilgjengelig.