Pellegrini føler seg trygg

Manuel Pellegrini føler seg nå trygg på at Manchester City vil vinne ligaen, ved å ta poeng mot West Ham på søndag.

Liverpool er nå det eneste laget som kan frarøve Manchester City ligamesterskapet. Skal det skje må de røde slå Newcastle på søndag, samtidig som City må tape for West Ham på hjemmebane. Det er en teoretisk mulighet for at Liverpool kan gå til topps også om det ender uavgjort på Etihad, men Brendan Rodgers sine menn må da slå Newcastle med 13 mål.

- Selvsagt forventer jeg å vinne tittelen nå, ettersom vi topper tabellen. Bare en kamp gjenstår. Vinner vi den, er vi ligamestere, konstaterer Pellegrini til The Guardian.

- Det har vært en merkelig sesong, for vi har aldri toppet tabellen før nå. Alle sa vi var favoritter, men vi var ni poeng bak Liverpool og åtte bak Chelsea. Vi hadde riktignok tre kamper mindre spilt, men vi måtte vinne alle de kampene. Nå topper vi tabellen, og jeg håper vi ikke skal tape på søndag. Vi må vinne på samme måte som vi vant mot Aston Villa.

- Nå kan vi snakke om tittelen, for dersom vi vinner vår neste kamp så er tittelen vår. Vi kunne ikke gjøre det tidligere, for vi måtte slå Aston Villa.