Pellegrini følte seg snytt for straffespark

Manuel Pellegrini mener at Manchester City ble snytt for et straffespark da Martin Skrtel handset i feltet i annen omgang på Anfield i ettermiddag.

- Jeg sa før kampen at denne matchen ikke avgjør Premier League. Det viktigste nå handler om hva vi kan gjøre i fremtiden, sa Pellegrini til pressen etter kampslutt.

- Liverpool må spille flere kamper. Dersom de vinner sine gjenstående fire kamper, og dermed vinner 14 kamper i strekk, fortjener de kanskje å vinne tittelen. Men vi skal gi de kamp til siste slutt.

- Vi spiller en hengekamp mot Sunderland på onsdag, og vi har også en hengekamp til. Vinner vi dem, vil bare være ett poeng bak Liverpool og ett poeng foran Chelsea.

- Liverpool og Chelsea skal møte hverandre, så ingenting ble avgjort i dag. Vi vil kjempe til siste slutt. Mye vil skje fra nå av og frem til sesongen er over.

Pellegrini mente seg altså snytt for et straffespark, og mente også at Suarez burde ha fått to gule kort og dermed marsjordre.

- Suarez har sin spesielle måte å spille på, og alle vet om ham. Våre forsvarsspillere unngikk problemer, og dommeren må avgjøre om han filmer eller ikke filmer. Situasjonen med Skrtel var et veldig klart straffespark, men jeg ønsker ikke å snakke om dommeren.

- Jeg tror ikke resultatet skyldes dommeren. Han hadde en god kamp.

Manchester City må kanskje klare seg uten Yaya Toure resten av sesongen, etter at midtbanespilleren hinket av banen etter 19 minutters spill.

- Yaya fikk en lyskeskade. Vil vil sammen med legen finne ut hvordan det står til med ham i morgen.