Perlemål av Sturridge

Daniel Sturridge nettet et vakkert mål i Englands 3-0-seier mot Peru. Henderson og Johnson spilte 90 minutter. Gerrard og Sturridge byttet ut. Flanagan og Lambert ubenyttede reserver.

Steven Gerrard, Jordan Henderson, Daniel Sturridge og Glen Johnson var alle med fra start for England mot Peru på Wembley. Gerrard feiret sin 34-årsdag med å være kaptein i sin 110. A-landskamp. Gerrard ble stygt felt like før halvtimen, men kom seg opp igjen. Like etter satte han selv inn en takling som dommeren mente fortjente gult kort.

Daniel Sturridge åpnet scoringene med en vakker nettkjenning i det 32. minutt . Glen Johnson tok et raskt innkast til Sturridge. Spissen skaffet seg rom og sendte ballen nydelig i det lengste hjørnet fra like utenfor 16-meteren.

Gary Cahill doblet ledelsen i det 65. minutt. Phil Jagielka fastsatte sluttresultatet til 3-0 i det 70. minutt da han utnyttet at Perus keeper mistet ballen i feltet.

Steven Gerrard ble byttet ut i det 64. minutt. Raheem Sterling kom inn to minutter senere for en blek Wayne Rooney. Sterling bidro med mer fart i laget. Daniel Sturridge ble byttet ut i det 82. minutt.

Jordan Henderson var på banen samtlige minutter og hadde en god landskamp. Glen Johnson spilte også hele kampen, men slet tidvis med posisjoneringen og opphevde også offsiden. Han ble flyttet fra høyreback til venstreback da debutant John Stokes kom inn.

Jon Flanagan fikk ikke sin A-landslagsdebut, men ble sittende på benken hele kampen. Rickie Lambert, som trolig blir Liverpools første sommerkjøp, var også ubenyttet reserve. Adam Lallana, som Liverpool ønsker å hente fra Southampton, spilte 73 minutter.