Peterson åpen for ny låneavtale

Kristoffer Peterson er åpen for et nytt utlån etter nylig å ah returnert fra Tranmere. Også svenske klubber er interessert i kantspilleren.

- Jeg har ingen kommentarer til de opplysningene. Jeg fokuserer helt og fullt på Liverpool. Det finnes ikke noe annet. Jeg har en meget positiv følelse her akkurat nå. Jeg føler at jeg har fortjent den følelsen. Jeg har jobbet meget hardt den seneste tiden, uttaler Kristoffer Peterson til fotbollsdirekt.se.

- Dersom jeg senker hodet igjen og jobber så hardt jeg kan, kommer jeg til å få muligheter. Jeg føler at jeg tar en plass på reservelaget. Når jeg spiller, skal jeg vise klubben hva jeg er god for. Men selvsagt stenger jeg ikke døren. Jeg skulle kunne tenke meg å gå ut på lån igjen.

Peterson spilte syv kamper for League One-klubben Tranmere.
- Det var en bra erfaring. A-lagsfotball er det jeg behøver, og det var fint å spille kamper som virkelig betydde noe, med mange tilskuere og slik.

- Alle som har sett meg spille vet at jeg er bra med ballen og at jeg kan det der «fine» spillet. Men nå har jeg også begynt å lære meg den grove biten. I League One handler det ikke så mye om teknikk, men der er det mer fysisk. Det er meget viktig at jeg har kunnet vise for meg selv, Liverpool og alle andre klubber at jeg klarer det og den defensive delen i spillet.

Kristoffer Peterson har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2014.