Peterson blir med til USA

Prestasjonene til Kristoffer Peterson i de to første treningsukene har gitt svensken en billett USA. Han står nå med to førstelagsscoringer på to treningskamper denne uka.

– Jeg fortalte ham at han nå skal bli med til Amerika på grunnlag av det han har gjort på trening, sier Brendan Rodgers.

– Nå belønnes han for det. Han blir med til Amerika, og forhåpentligvis kan han fortsette å sette ballen i mål, noe som er herlig for ham.

Manageren forteller at det er hva man gjør på trening han som betyr mest for ham, og nordiren mener skandinaven har imponert nok til å være blant de 33 spillerne som reiser på dagtid i morgen.

– De unge spillerne i Liverpool vet at de kommer til å få en sjanse, sier han.

– De vet at hvis de gjør det bra og viser personligheten og viljen til å spille for Liverpool, så får de muligheten, og de er her fordi de har kvaliteten til det.

Han trekker frem Raheem Sterling som et eksempel på hva som kan skje dersom man yter bra nok på treningsfeltet og sier det er den store motivasjonen til ungguttene.

– De har sett ham slå igjennom i ung alder, og det gir dem håp.

Troppen som reiser til USA:

Agger, Allen, Borini, Can, Coady, Coates, Coutinho, José Enrique, Flanagan, Gerrard, Henderson, Ibe, Ilori, Johnson, Jones, Kelly, Lallana, Lambert, Lucas, Markovic, Mignolet, Peterson, Phillips, Reina, Robinson, Sakho, Skrtel, Sterling, Sturridge, Suso, Teixeira, Touré, Ward.