Playoff for Wisdom

Det er nå helt sikkert at Andre Wisdom og Derby vil bli involvert i playoff til Premier League, etter dagens ligarunde hvor det ble 2-1 seier mot Barnsley.

Utlånte Andre Wisdom spilte hele kampen da Derby vant 2-1 hjemme mot Barnsley. Seier for Burnley mot Wigan betyr imidlertid at de følger Leicester direkte opp i Premier League. Derby vil ende på 3. eller 4.plass i Championship, og det er allerede avklart at låneperioden til Wisdom vil bli forlenget slik at han vil være involvert i playoff.

Ryan McLaughlin var ikke med i troppen til Barnsley, og det var heller ikke Jordon Ibe hos Birmingham, sistnevnte tapte 4-2 hjemme mot Blackburn.

I League 1 spilte Conor Coady hele kampen da Sheffield United spilte 0-0 borte mot Tranmere på Merseyside. Sheffield United har rykket oppover på tabellen etter at den tidligere røde Nigel Clough ble manager, men har nå ikke lenger mulighet til å greie en plass i playoff.

Playoff blir det derimot høyst sannsynlig for Southend i League 2, etter seier 1-0 hjemme mot Accrington Stanley. Jakub Sokolik spilte hele kampen for Southend.