Poengtap for City

Med Jordan Henderson på tribunen på Etihad for å følge moderklubben Sunderland, måtte Manchester City nøye seg med ett poeng mot laget fra nordøst.

Sunderland så ut til å gå mot en sensasjonell seier, men en tabbe av keeper Vito Mannone i det 88.minutt førte til at Manuel Pellegrinis mannskap fikk med seg et viktig poeng.

City tok oppskriftsmessig ledelsen ved Fernandinho allerede etter to minutters spill, men to scoringer av Connor Wickham i det 72. og 83.minutt snudde kampen. Før altså Mannone rotet et Samir Nasri skudd inn i eget mål.

Fabio Borini startet kampen for Sunderland, men ble byttet ut i det 69.minutt på stillingen 1-0 til vertene.

Kveldens resultat betyr at City på tredjeplass nå er seks poeng bak Liverpool med en kamp mindre spilt.