Portugisisk presse: «Markovic er klar»

Liverpool skal ha lagt inn bud på Lazar Markovic, og Tony Barrett skriver at de håper å kunne fullføre en handel. Skal diskutere personlige betingelser med Origi. Oppdatert.

Ifølge rapporter i Portugal i kveld skal Liverpool ha lagt inn et bud på €25 millioner for Benfica-spilleren Lazar Markovic.

Tony Barrett følger opp med at Liverpool vil håpe å få til en overgang for 20-åringen til uka.

Markovic ble kjøpt fra Partizan Beograd i fjor sommer, og har en utkjøpsklausul på €40 millioner i sin kontrakt. Han er eid 50 prosent av Benfica, og 50 prosent av «superagent» Pini Zahavi. Deleierskap av spillere er som kjent lov i Portugal.

I tillegg jobber klubben fortsatt med en overgang for Divock Origi. Stjerneskuddet fra Belgia har nettopp blitt slått ut av VM etter et flott mesterskap. De røde vil etter rapportene leie han tilbake til Lille for den kommende sesongen. Det er planlagt møter for å diskutere spillerens personlige betingelser til uka.

Oppdatert: Den portugisiske journalisten Goncalo Lopes (Diario de Noticias) twitrer at €25 millionerovergangen til Lazar Markovic er klar, og vil bli offentliggjort i løpet av få timer. Det samme melder alle de store portugisiske avisene.