Poyet optimistisk om Borini-kjøp

Gus Poyet har på ingen måte gitt opp håpet om å sikre seg Fabio Borini, og forteller at samtalene fortsetter. Sunderlandmanageren er optimistisk, men innser at han etterhvert må se på alternativer.

Tidligere denne uka ble det meldt at det skulle bli en avklaring på Fabio Borini sin fremtid i løpet av 48 timer. Disse 48 timene er forbi, og Sunderland-manager Gus Poyet har uttalt seg om saken. Han har på ingen måte gitt opp.

 

- Vi visste at etter han dro etter skaden at det ville ta litt lenger tid, men vi jobber fortsatt fordi vi kjenner ham veldig godt. Fabio passer perfekt fordi vi vet hva vi får, siteres han av Northern Echo.

 

- Vi er fortsatt optimistiske for at det vil skje, men jo lenger tid det går, jo mer må vi se på andre alternativer fordi det er jobben min. Men hver gang du er i ferd med å gå et skritt videre med et annet mål stopper du fordi du fortsatt ønsker Fabio.

 

- Det kan ikke skje at vi står igjen uten noen. Det er en posisjon vi må forsterke, men det er også andre posisjoner vi ser på, og jeg jobber hardt for å få inn resten av spillerne vi trenger.