Prestisjefylt utmerkelse til Sterling

Raheem Sterling er blitt kåret til «European Golden Boy» for kalenderåret 2014, hvor det blir stemt på spillere i europeisk fotball som er under 21 år.

Representanter for fotballmagasiner i Europa kårer hvert år European Golden Boy, som skal gå til en ung spiller som en mener har prestert på det høyeste nivået.

Raheem Sterling har ved siden av å være en viktig del av laget til Liverpool som ble nummer to i Premier League, også spilt i Champions League og på England under VM i Brasil.

Andre som var med blant de 40 nominerte var Lazar Markovic og Divock Origi.

Sterling blir den første fra Liverpool som vinner dette trofeet, og den andre fra England etter Wayne Rooney i 2004. Mario Balotelli vant for øvrig for fire år siden. 

- Det er en stor prestasjon og vinne et slikt trofe og det gir både meg og min familie en virkelig god følelse, forklarte Raheem til liverpoolfc.com etter å ha mottatt trofeet på Melwood.

- Jeg har alltid prøvd å arbeide hardt med min fotball og for å bli verdsatt. Jeg er glad for at folk nå verdsetter det jeg prøver å gjøre for denne klubben.

- Det er alltid mulig å bli bedre og jeg bør score flere mål, men jeg er ung og lærer hele tiden. Dette trofeet viser at jeg er på rett vei.