Prisøkning på Anfield

Liverpool FC øker stort sett prisene på samtlige billetter til hjemmekampene i Premier League kommende sesong. De beste setene mot de beste lagene øker med hele £7.

Liverpool FC har offentliggjort billettprisene for kamper på Anfield 2014/15. I Premier League er billettene delt inn i tre kategorier og seks prisklasser. De dyreste billettene, (midt på Main Stand og Centenary Stand) i kategori A (mot de beste lagene) øker med hele £7, til £59. Samtlige billetter i kategori A har en økning på £2 til £7M. Bilettene i kategori B øker med inntil £4. I kategori C blir billettene på de beste setene satt opp med £1 til £3, mens de dårligste setene får en prisreduskjon på £1.

Billettpriser på Anfield 2014/15 - Premier League (voksenbillett)

Kategori A (Man United, Man City, Chelsea, Tottenham, Everton, Arsenal, Newcastle)
Nivå 1 £59 (økning fra 2013/14: +£7)
Nivå 2 £56 (+£6)
Nivå 3 £52 (+£4)
Nivå 4 £50 (+£3)
Nivå 5 £48 (+£3)
Nivå 6 £46 (+£2)

Kategori B (WBA, Aston Villa, West Ham, Sunderland, QPR, Southampton, Leicester)
Nivå 1 £53 (+£4)
Nivå 2 £51 (+£4)
Nivå 3 £47 (+£2)
Nivå 4 £45 (+£1)
Nivå 5 £43 (+£1)
Nivå 6 £41 (0)

Kategori C (Crystal Palace, Swansea City, Stoke City, Hull City, Burnley)
Nivå 1 £49 (+£3)
Nivå 2 £47 (+£3)
Nivå 3 £43 (+£1)
Nivå 4 £41 (0)
Nivå 5 £39 (0)
Nivå 6 £37 (-£1)


Nivå 1 og 2: Main Stand og Centenary Stand,  Nivå 3 og 4: Anfield Road End, Nivå 5 og 6: The Kop.
 

Billettene til kamper i Champions League vil for voksne koste fra £46 til £59 avhengig av hvor på Anfield du skal sitte.

Prisene for kamper i de hjemlige cupene varierer også avhengig av hvilken divisjon motstanderlaget spiller i. For Premier League-motstand prises billettene fra £46 til £59, mens det for eksempel mot lag fra League Two vil koste fra £19 til £25 for å se kamp på Anfield.

Liverpool FC skriver på sin offisielle side at noen kampbilletter har blitt redusert med 2,6 prosent, mens andre øker i snitt med 6,3 prosent. Se billettdetaljene her.

Liverpool FC ønsker å tiltrekke seg flere unge tilskuere, og har derfor redusert prisene til det halve i cup- og Champions League-kamper  for personer i alderen 17-21 år. I Premier League vil barnebillett være tilgjengelig på utvalgte områder på stadion, og vil koste £5, £10 eller £15 avhengig av priskategori.

- Klubben kjenner til viktigheten av billettprisene og foretar hvert år en nøye vurdering av prisene. Vi har lyttet til tilbakemeldinger fra supporterkomiteen, som har samlet inn synspunkter og tanker fra våre supportere, uttaler Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

- Vi har holdt prisene for sesongkort på relativt samme nivå for 2014/15. Når det gjelder kampbilletter har vi foksuert på å få barn og unge personer til Anfield for å se kampene våre.

- Vi har fortsatt vår praksis med å variere prisene, slik at noen av de største kampene vil bli dyrere. Vår billigste kampbillett er redusert ytterligere fra forrige sesong.

- Vi vil opprettholde barnebilletten for utvalgte kamper på £5. I tillegg har vi introdusert nye prisnivåer for ungdomsbilletter for alle hjemmekampene i cupene. Det gir flere muligheter for yngre supportere å besøke Anfield.

- Vi møtte klubben tidligere i år og kom med flere anbefalinger basert på tilbakemeldinger fra supporterne, uttaler formann Bob Humphries i LFC Supporter Commitee.

- Selv om supporterne ikke ønsker å se økning i billettprisene, er det positivt å se at klubben gjør noe fremgang og lytter til våre råd. Vi er fornøyd med at klubben implementerer halv pris for personer 17-21 år i hjemlig cup og  Champions League-kamper.

- Barnebillettene, som ble introdusert forrige sesong, vil fortsatt være på £5 i utvalgte kamper. Handikappbillettene vil bli frosset for andre sesong på rad.