Rafa henter ikke Reina

Napoli-manageren fastslår at klubben ikke kommer til å signere Pepe Reina, som har to år igjen av kontrakten med Liverpool, på permanent basis.

– Vi er ikke på jakt etter en målvakt, sier Rafael Benítez, ifølge Sky Sports.

Spanjolen avfeier alle spekulasjoner om at landsmannen blir kjøpt av Napoli denne sommeren. Det har lenge vært klart at den italienske klubben ikke er i stand til å betale lønnen til keeperen, som i dag er med Spania-troppen i Brasil.

Reina, med 394 kamper for Liverpool siden 2005, sa selv forrige uke at han var åpen for å bosette seg i Napoli også etter sommeren, men laget kommer til å bruke en annen keeper på San Paolo stadion neste sesong.

Les også: Napoli har ikke råd

Benítez, som på dagen ble Liverpool-manager for ti år siden, begrunner det med at Serie A-klubben allerede har tre målvakter til disposisjon når sesongoppkjøringen starter neste måned.

Rafael Cabral (24) har vært ute med en kneskade siden februar, men er på god vei til å bli kampklar, ifølge Benítez, mens Mariano Andújar (30) kommer tilbake fra lån. I tillegg er erfarne Roberto Colombo (38) blant sisteskansene i troppen.

– Han må dra tilbake til Liverpool og bli der, sa Benítez i forrige uke.

Torsdag sa Benítez at «Reina må dra tilbake til Liverpool og bli der» på grunn av økonomien til italienerne.

– Vi har ikke råd til å betale Pepes lønn. Premier League er en svært stor liga. I Serie A betaler vi ikke så høye lønninger som i England. Han må dra tilbake og kjempe om plassen i Liverpool.