Raheem håper på reprise

Raheem Sterling håper på en reprise av fjorårets Merseyside-derby på Anfield, da Liverpool slo Everton hele 4-0 etter strålende spill.

Sterlings første derby på hjemmebane kunne ikke ha gått mye bedre, og vingen krysser fingrene for en like god opplevelse denne gangen.

- Vi spilte en flott kamp i fjor. Sluttresultatet var utrolig bra, sier Sterling til Liverpoolfc.com.

- Det viser kvaliteten som finnes i laget. Forhåpentligvis kan vi gå ut på banen i morgen og vise folk at vi har de samme kvalitetene i år som da vi møtte dem på Anfield i fjor, og vinne kampen.

- Jeg tror ikke vi trenger noen ekstra motivasjon. Lokaloppgjøret er noe for seg selv. Det er alltid bra kamper. Dette derbyet blir ikke annerledes, og forhåpentligvis kan vi bokføre tre poeng når kampen er over.

Sterling har vært Liverpools beste spiller så langt denne sesongen, og han ble i går kåret til månedens spiller for august, men i ligacupkampen mot Middlesbrough var han uheldig og slo det fatale tilbakespillet som førte til Middlesbroughs straffespark og utligning på overtid i annen ekstraomgang. Deretter bommet han på Liverpools femte straffespark, da han hadde mulighet til å avgjøre straffespark-konkurransen.

- Det var de verste 10 minuttene jeg har opplevd på lang tid, men det er noe jeg kan lære av, reflekterer Sterling.

- Det vikgitste var at laget vant. Lagkamerater er til for å hjelpe deg ut av tunge stunder, og det er hva mine lagkamerater gjorde mot Middlesbrough. Så jeg må takke hele laget.

- Et av hovedmålene våre denne sesongen er å sikre klubben mer sølvtøy, i tillegg til å gjøre det bra i ligaen. Forhåpentligvis kan vi vinne et trofé denne sesongen.

Sterling lot seg for øvrig imponere av debutantene Jordan Rossiter og Jordan Williams i midtuken.

- Jordan Rossiter gjorde det veldig bra da han satte inn det første målet. Jeg syntes pasningsspillet hans var veldig bra. Jeg tror ikke jeg så ham slå en feilpasning mens han var på banen.

- Jordan Williams fikk også sin debut, så det er veldig gode tider for akademiet med spillere som kommer opp på førstelaget.