Ramsey ute mot de røde

Når Liverpool tar imot Arsenal neste helg, må gjestene klare seg uten formsterke Aaron Ramsey. 23-åringen skal være satt ut av spill med en lårskade i opptil fire uker.

Ramsey ble byttet ut i pausen under Arsenals bortekamp mot Galatasaray i Champions League denne uka. I den første omgangen rakk waliseren å nette to ganger for hovedstadslaget, som til slutt vant kampen i Tyrkia med tre mål.

I forrige ligarunde, da Arsenal tapte 2–3 for Stoke på Britannia, stod Ramsey bak gjestenes andre nettkjenning. Han scoret også da Arsène Wengers’ lag slo Liverpool på Emirates for et drøyt år siden.

Nå går han trolig glipp av Arsenals seks neste kamper, skriver Daily Mail og The Guardian. Det inkluderer dermed turen til Anfield neste helg.

Arsenal må i tillegg klare seg uten blant andre Jack Wilshere, som er plassert på sidelinjen med krykker på grunn av en ankelskade, Mesut Özil og Theo Walcott. Laurent Koscielny og Nacho Monreal sliter også med skader, men Arsenal håper at de rekker Liverpool-kampen.