Reading - Liverpool (juniorcup) 4-4 (5-4 på str)

En utrolig kamp endte 4-4 etter 120 minutter, etter at Liverpool hadde snudd 0-2 til 4-2. Målscorere: Williams, Rossiter, Trickett-Smith og Wilson. Reading gikk videre etter å ha vunnet straffespark-konkurransen 5-4.

Liverpool: Crump, Randall (Cleary 110), Jones, Williams, Maguire, Chirivella (Canos 70), Rossiter, Brannagan, Ojo, Wilson, Kent (Trickett-Smith 70).
Innbyttere: Firth, Hart

Reading: Ward; Watson, Owusu (McLennan 106), Dickie, Hyam; Kuhl, Fridjonsson (Husin 97), Stacey, Fosu, Kelly; Cardwell (Taylor-Crossdale 91).
Innbyttere: Legg, Vastsuk

Ifølge LFC TV er Jerome Sinclair ikke aktuell etter å ha pådratt seg en skade på trening.

1.omgang:

1.min: L
iverpool får en tidlig scoring annullert, og det virket tvilsomt. Et frispark fra Liverpools venstreside blir satt i eget nett av en Reading-spiller ved bakre stolpe. Ballen går over Seyi Ojo, som var i offside, men han er ikke i nærheten av å kunne få tak i ballen og kan ikke sies å forstyrre verken keeper eller han som var sist på ballen.

6.min: Et godt langskudd fra Jordan Rossiter, som keeper med nød og neppe får reddet.

8.min: 1-0 CARDWELL - Mot spillets gang kontrer Reading og Cardwell gjør en glimrende prestasjon da han lurer og løper fra Williams på Liverpools venstreside, og sender ballen i nettet fra spiss vinkel.

11.min:
Kent spiller fram til den livlige Ojo, som skyter en liten meter utenfor motsatt stolpe da han kommer fram på venstresiden.

17.min: Farlig corner fra Reading, da Hyam kommer først dypt inne i feltet men ikke greier å få headingen under tverrliggeren.

23.min: Langpasning fra Brannagan finner Wilson på løp i midten. Waliseren skyter fra 16 meter, men får ikke skikkelig klem på forsøket og keeper gjør en bra redning.

. 28.min: Nok en farlig corner fra Reading da den store midtstopperen Dickie vinner i lufta, men Crump får tak i ballen som kommer nokså rett på i andre forsøk.

37.min: Brannagan og Rossiter kombinerer, før Harry Wilson prøver venstrefoten fra 20 meter. Keeper gir en retur som Ryan Kent ikke får gjort noe med.

40.min: Kent er på vei igjennom da Owusu feller han og går gult kort. Liverpool får ikke noe ut av frisparket.

45+2.min: Stacey smeller ballen i den nærmest stolpen for hjemmelaget. Liverpool heldige som slipper baklengsmål der.

Pauserapport: En fartsfylt og underholdende 1.omgang på det brede gressteppet på Madejski. Liverpool var best det første kvarteret, men ironisk nok var det Reading som da tok ledelsen ved at Cardwell utnyttet hundre prosent et stort rødt bakrom. Siden har det vært mer jevnt, hvor Rossiter og Brannagan arbeider hardt på Liverpools midtbane og man hele tiden truer med hurtigheten til spesielt Wilson men også Ojo og Kent framover. På den andre siden har Reading også kjappe spillere som skaper sjanser, og man er ikke minst farlige på cornere og innkast. Åpent, og hvor en forventer flere mål i 2.omgang.

2.omgang:

53.min: Harry Wilson prøver å bende ballen inn i motsatt kryss fra 17 meter, men ballen går noen centimetere på feil side av stolpen. Liverpool har startet best i 2.omgang.

56.min:
Ryan Kent får en skuddsjanse fra 18 meter i etterkant av en corner, men forsøket går via et forsvarsbein og like utenfor.

59.min: Reading roper noe halvhjertet på straffe. Kampbildet er at Liverpool presser og Reading kontrer, og kampen er nå på noe av en knivsegg.*

66.min: Harry Wilson stopper et angrep fra motstanderen ved å holde i trøya, og får se det gule kortet.

69.min: Harry Wilson blir denne gangen felt, av Kuhl hos Reading som får advarsel.

70.min: Sergi Canos og Daniel Trickett-Smith inn for Liverpool, Ryan Kent og Pedro Chirivella ut.

71.min: 2-0 CARDWELL - Kontring fra Reading hvor backen Owusu får komme alene fram på Readings venstreside. Den store spissen Cardwell får to sjanser ved første stolpe og setter den andre opp i nettaket.

En skikkelig kalddusj for gjestene fra Merseyside, som har gjort en spillemessig bra kamp.

74.min: Daniel Trickett-Smith skyter hardt fra 20 meter, men ballen går like over.

83.min: 2-1 WILLIAMS - Midtstopper Jordan Williams dæljer til fra 25 meter og Ward i Reading-målet, som ellers har vært god, lar det lave skuddet gå inn i nettet.

88.min: Harry Wilson prøver et skudd fra kanten av straffefeltet, men like utenfor den venstre stolperoten.

Fire minutter er lagt til.

90+4.min: 2-2 ROSSITER - Dypt inne på overtiden får Jordan Rossiter sjansen fra kort hold og setter det flate innlegget fra venstreback Joe Maguire i nettet til stor jubel i den røde leiren!

Rapport 90 minutter:
Intet mindre enn hva Liverpool fortjente da Jordan Rossiter scoret med noen sekunder igjen av en kamp som de røde gjestene første under lange perioder. To kontringer fra Reading hadde imidlertid gjort at man så for seg exit fra juniorcupen. Noe av et lykketreff fra midtstopper Williams ga imidlertid håp, innbytterne Trickett-Smith og Canos var positive og den 16-årige scouseren Rossiter var enorm på midtbanen.

1.ekstraomgang:

91.min:
Taylor-Crossdale inn for Reading

94.min: Hurtige Fosu kommer fra på Readings venstreside, men skuddet går like utenfor bortre stolpe.

95.min: 2-3 TRICKET-SMITH - Innbytterne gjør det, da Canos kommer fram på høyresiden, legger inn til Trickett-Smith som snur på en femøring og sender ballen i mål fra 6-7 meter.

97.min: Husin inn for Fridjonsson hos Reading.

105.min: 2-4 WILSON - Nydelig gjennombruddspasning fra Sergi Canos gjør at Harry Wilson kaldt kan score alene med keeper.

2.ekstraomgang:

106.min: McLennon inn for Owuso hos Reading.

110.min: Dan Cleary inn for Connor Randall. Lloyd Jones overtar kapteinsbindet.

116.min: Reading skyter i stolpen ved Stacey.

116.min: 3-4 TAYLOR-CROSSDALE - En lang pasning mot innbytter Taylor-Crossdale gjør at spissen kan løpe igjennom i midten og redusere.

118.min: Lloyd Jones får gult for å sparke bort ballen.

120.min: 4-4 MCLENNON - Et dødsslitent Liverpool greier ikke å få vekk ballen fra straffefeltet og McLennon banker utrolig nok ballen opp i nettaket og utligner.

Rapport 120 minutter:
Etter en heltemodig innsats hvor Liverpool kom tilbake fra de døde og snudde kampen, lå det røde spillere strødd med krampe i sluttminuttene og Reading greide å utnytte det ved å score selv to ganger helt mot slutten av ekstraomgangene. Typisk nok ble ekstratiden preget av innbyttere, da Trickett-Smith scoret og Canos la opp til to mål for Liverpool, og to innbyttere også scoret for Reading.

STRAFFESPARK:

4-5 - Lloyd Jones scorer for Liverpool.

5-5 - Fosu scorer for Reading.

5-6 - Trickett-Smith scorer for Liverpool.

6-6 - Kuhl scorer for Reading.

6-6 - Brannagan misser for Liverpool!

7-6 - Stacey scorer for Reading.

7-7 - Ojo scorer for Liverpool.

8-7 - Husin scorer for Reading.

8-8 - Maguire scorer for Liverpool.

9-8 - Taylor-Crossdale scorer for Reading.

Liverpool er slått ut av juniorcupen!

Sluttrapport: Hjerteskjærende for juniorene som ga alt. Først hentet de opp 0-2 til 2-2 ved å score utligningen fire minutter på overtid, så trodde man at det hele var avgjort ved to nye scoringer fra gjestene i 1.ekstraomgang. Reading var imidlertid farlige, de ga heller aldri opp, og scoret utrolig nok to ganger i løpet av de fem siste minuttene av 2.ekstraomgang. Det er klart at mannskapet til Neil Critchley burde ha holdt unna når det ble 4-2 ledelse, men for en innsats og for en dramatikk. Jordan Rossiter viste hvilket talent han er som 16-åring, Harry Wilson var igjen meget god, samt at innbytterne Daniel Trickett-Smith og Sergi Canos gjorde en forskjell da de kom innpå. Det vil imidlertid være liten trøst for en knust gjeng med tenåringer som i kveld på utslått i den engelske juniorcupen.