Reina åpen for Liverpool-retur

Utlånte Pepe Reina er ikke fremmed for en retur til Liverpool, selv om Brendan Rodgers har antydet at han kommer til å kvitte seg med spanjolen til sommeren.

- Jeg har fått med meg hva manageren angivelig har sagt, men jeg har to år igjen av kontrakten min med Liverpool, slår Reina fast overfor BBC Sport.

- Liverpool hentet inn en annen målvakt, og de sa at de ønsket å låne meg ut denne sesongen. Det var litt merkelig, men jeg angrer ikke på det. Jeg skrev det avskjedsbrevet som manageren henviste til for å kunne si adjø på en annen måte, ettersom jeg ikke kunne ta direkte farvel med Liverpool-supporterne.

- Det er alltid oppturer og nedturer i en karriere, og de siste to og et halvt årene i Liverpool ble det benyttet andre metoder, som kanskje ikke passet meg like bra som metodene som Rafa benytter. Men jeg syntes ikke jeg spilte dårlig.

- Liverpool er et offensivt lag, som vil vinne flere kamper 3-2 enn 1-0. Det er naturen til laget. Jeg tror de er veldig godt fornøyd med Mignolet. De er fornøyde med å gå i den retning, i forhold til å være veldig offensive.

Selv er Reina veldig godt fornøyd med å bli ledet av Rafael Benitez.

- Han er den beste manageren jeg har jobbet med. Jeg vet eksakt hva han ønsker fra meg som keeper, og jeg vet eksakt hvordan lagene hans spiller. Jeg synes han er bra for måten jeg spiller på, og det er veldig lett å samarbeide med ham.