Reina med salgsklausul på £4.1M

Ifølge engelske aviser kan Pepe Reina forlate Liverpool for £4.1M etter denne sesongen. Hans nåværende (på utlån) og tidligere klubb, Napoli og Atletico Madrid skal være interesserte.

Pepe Reina har uttalt at han fortsatt kan ha en fremtid hos Liverpool, men tidligere uttalelser fra manager Brendan Rodgers tyder på at den rutinerte spanjolen har spilt sin siste kamp med en liverbird på brystet.

Rafael Benitez røpet nylig at 31-åringen har en salgsklausul i sin kontrakt. The Guardian er en av flere aviser som skriver at denne er på fem millioner euro, eller £4.1M.

«Han leser spillet meget bra og er en av de beste keeperne i verden», forklarte nylig Rafa om Pepe Reina, som han denne sesongen har vært på lån til Napoli. Napoli har denne sesongen kommet til finale i den italienske cupen, er fortsatt med i Europa League og er på 3.plass i Serie A.

«Vil han bli hos Napoli? Han har en klausul og det er vi klar over, inntil videre bør han bare konsentrere seg om å gjøre det bra resten av denne sesongen.»