Rekordmåned for Liverpool.no

August ble en rekordmåned for Supporterklubbens hjemmeside. Godt over 16 millioner sidevisninger ble generert i måneden Premier League startet opp igjen - og mange fulgte innspurten av overgangsvinduet.

Du vandrer definitivt ikke alene dersom du bruker Liverpool.no flere ganger om dagen – enten på desktop eller via vår app!

I august satte vi ny rekord for antall sidevisninger og unike brukere – de måleenhetene som brukes oftest om trafikk på nettet.

Målingene viser at Liverpool.no hadde 16,4 millioner sidevisninger i august og 584000 unike brukere. Den mest travle dagen kom da nyheten om Mario Balotellis overgang sprakk for alvor. Nyheten genererte nesten en million sidevisninger alene. Totalt på året ligger vi på drøyt 90 millioner sidevisninger.

Daglig leder, Tore Hansen, beskriver tallene som gledelige. – Det har vært en bra utvikling det siste halvåret med en vekst på 35% siden januar. I sommer har Liverpool handlet mye og vi hadde også en del «hete dager» da Luis Suarez kom i overskriftene igjen, og senere ble solgt.

- Vi skal selvsagt fortsette med å levere ferske nyheter fra Anfield raskt og etterrettelig, men det er også viktig å utvikle oss videre. Vi ser at folk vil ha stadig mer på de digitale plattformene og det er viktig å tilpasse oss og tenke fremtidsrettet. Det betyr også at de tekniske plattformene må oppgraderes og tilbudet til medlemmene utvikles ytterligere. Vi er i ferd med å investere i nye plattformer og jeg tror også dette vil merkes utover sesongen.

- Tilbakemeldinger fra medlemmene og brukerne er viktige. – Vi har nylig avsluttet en større spørreundersøkelse og ser at det sitter mange der ute med kompetanse på disse områdene, avslutter Tore.