Robbie Fowler til Kautokeino og Alta

Robbie Fowler og Ragnhild Lund Ansnes besøker Alta og Kautokeino henholdsvis fredag 2. og lørdag 3. mai.

Robbie Fowler er en av de aller største Liverpool-heltene gjennom historien. Det er svært sjeldent superstjerna stiller på boksigneringer og supporterfester, så nå har folk i Finnmark og Nord-Troms en unik sjanse til å sikre seg et møte med en av de mestscorende og mest fargerike personlighetene fra Premier League. Han kommer nordover sammen med offisiell Liverpool FC-forfatter fra Alta, Ragnhild Lund Ansnes.
 
En utrolig sjanse til å høre Fowler snakker om karrieren, forteller noen ville historier fra innsida av en av verdens mest berømte fotballklubber og oppsummerer denne eventyrlige sesongen og snuoperasjonen til Liverpool FC. Ragnhild Lund Ansnes fra Alta forteller om sin utrolige reise fra å ikke like fotball til å komme på tett på Liverpool FC og bli den første kvinnen i verden til å skrive offisielle klubbøker fra Premier League, nærmere bestemt Liverpool FC - på lista over verdens største merkevarer. Hun har skrevet "Liverpoolhjerter", "Liverpoolhelter" og vært redaktør på den norske versjonen av selvbiografien til Bill Shankly: "Bill Shankly Rett fra hjertet". 
 
Program: 
 
Fredag 2. mai besøker Robbie Fowler og Ragnhild Lund Ansnes Kautokeino.
Program:
18.00-20.00 Fotballskole av Liverbirds Kautokeino og A-lagsspillere
ca 19.15     Ragnhild/Robbie ankommer Baktevarre kunstgressbane for å hilse på og dele ut diplomer
20.30-21.30 Middag/treretter med Fowler 
21.30-23.00  Show med Ragnhild/Robbie + kulturelle innslag og annet
Sted: Thon Hotell Kautokeino
 
Billetter bestilles frem til 30.04. kjøpes enten via Liverbirds Kautokeinos facebookside, eller ved å kontakte Thon på 78487000. Etter 30.04./ kjøpes billetter på Thon Kautokeino.
 
Lørdag 3. mai klokka 14 - 15.30
Ark, Amfi Alta 
Storfint besøk i Alta når Robbie Fowler signerer bøkene "Liverpoolhjerter", "Liverpoolhelter" og "Shankly Rett fra hjertet" med forfatter Ragnhild Lund Ansnes.
 
Om man ikke kommer ifra sine forpliktelser denne helga kan man likevel sikre seg Fowler-signert bok med hilsen om man stikker innom Ark Amfi fra onsdag denne uka eller ringer bokhandelen på: tlf.: 966 40 325.
 
Middag og supporterfest:
Klokka 17 inviterer supporterklubben Liverbirds Alta til eksklusiv middag med Fowler på Thon Hotell. Det er noen få uavhentede billetter - så om man skynder seg har man sjansen til å kapre en av de få uavhentede eksklusive middagsbillettene.
 
Sted: Thon Vica BosseKOP
Når:   Kl.1700 - Helaften m/middag og kamp (Everton - manCity) 
Når:   Kl.2000 - Fest m/ Ragnhild Lund Ansnes og Robbie Fowler.
 
(Helaften - har noen uavhentede billetter igjen. Festen - fortsatt en god del igjen)
For billetter, send epost til: [email protected] eller under boksigneringen på Amfi. 

Vi starter med, en bedre middag, så kamp i "låven" før vi møter resten av gjestene og er klare til fest. 
Det vil bli Ragnhild/Fowler show, stand up, musikk, auksjon, og overraskelser.