Rodgers føler press

Brendan Rodgers innrømmer at han for første gang i sin Liverpool-karriere føler seg under press etter at hans mannskap tapte for fjerde gang på rad.

Liverpool tapte 1-3 for Crystal Palace på Selhurst Park.

- Jeg er ikke arrogant nok til å tro at jeg vil bli værende i en jobb uansett. Alle managere vil si at du må vinne kamper og få resultater, spesielt etter hvordan vi har utviklet oss som fotballklubb, uttaler Brendan Rodgers til Daily Telegraph.

- Jeg kommuniserer bra med eierne. Vi har bestandig vært ærlige og åpne med hverandre.  Men til syvende og sist må du prestere og få resultater. I mitt første år her, da vi kanskje fikk resultater, presterte vi ikke bra.

- Eierne, styremedlemmene, formannen og daglig leder må se utvikling på banen. Bortsett fra denne perioden har utviklingen vært rask og meget god.

- Det er ingen tvil om at du må få resultater som manager. Det vil gi tillit fra eierne. Jeg vil bare gjøre mitt beste. Det beste har sett oss utvikle oss bra. Nå må jeg kjempe enda hardere og ta ansvar. Ansvaret og presset ligger på meg som manager.