Rodgers forstår frustrasjonen

Det var antydninger til pipekonsert fra tribunen da Brendan Rodgers gjorde sine første bytter på lørdag. Manageren forstår at supporterne er frustrerte.

Da Rodgers tok Emre Can og spesielt Philippe Coutinho av banen i det 70. spilleminutt var det antydninger til piping fra The Kop. Han forstår reaksjonen.

 

- Jeg kan forstå det. Supporterne har blitt gitt en type fotball og spenning her de siste to årene som de har tatt til seg og blitt en del av, så denne sesongen har de blitt frustrerte, så jeg kan forstå det, sier Rodgers til Liverpool Echo.

 

Han mener det er flere grunner til at de røde ikke spiller som i fjorårssesongen.

 

- Det er mer enn at bare Luis Suarez har gått. Vi har også mistet Daniel så lenge, og det er to store spillere og store målscorere. Når du har det i laget ditt gir det forsvarerne selvtillit. Det gir midtbanespillerne selvtillit når du har de evnene til å skape og score mål, og det er noe vi for mesteparten av denne sesongen ikke har hatt.

 

- Vi hentet unge spillere til klubben og stallen, og det tar tid før det setter seg. Vi må bare fortsette å jobbe hardt, og forhåpentligvis kommer Daniel tilbake snart og vi kan forbedre prestasjonsnivået og resultatene våre.