Rodgers forsvarer Sterling

Raheem Sterling har blitt uthengt, og det var kun Roy Hodgsons avgjørelse at han ikke startet mot Estland, sier Brendan Rodgers. Han er lei av å lese om forholdet mellom klubb og landslag.

- Jeg er lei av å lese om denne klubben mot landslaget nå. Påstander om at vi blandet oss inn og lagt press på Roy Hodgson. Jeg har lest at jeg har sendt retningslinjer til fotballforbundet for Raheem Sterling og Daniel Sturridge, og at jeg skal ha oppvaskmøte med Roy Hodgson på søndag og alt mulig søppel, sier en forbannet Liverpool-manager i et eksklusivt intervju med Independent.

 

- Avgjørelsen om å ikke bruke ham var managerens avgjørelse. Jeg har ikke sagt et eneste ord, men må si at jeg aldri har sett mer søppel enn det som har blitt skrevet de siste dagene.

 

- Raheem Sterling sa aldri at han ikke ønsket å spille for England. Gutten blir uthengt, og jeg tør gjette at kritikken vil fortsette i ukene som kommer på grunn av dette.

 

Liverpool-manageren gjør det klart at Sterling aldri har sagt at han ikke vil spille.

 

- Det har vært minst fem andre ganger tidligere hvor Raheem har sagt at han har følt seg sliten før kamper, men han har aldri nektet å spille. Vi har tatt hensyn til det han har sagt, og tatt en avgjørelse etter det. Vi sparte ham mot Aston Villa og tapte kampen, men det var vår avgjørelse, og bare vår.

 

- Forrige sesong sa han at han følte seg sliten før Manchester City-kampen. Vi vant 3-2, og leverte en prestasjon som var verdig banens beste. Poenget mitt er at du må ta med deg råd fra dine egne folk, og ta dine egne avgjørelser, rett eller galt.