Rodgers, Gerrard og Suarez best i mars

Brendan Rodgers er blitt kåret til «Månedens manager» i Premier League for mars måned, mens Luis Suarez og Steven Gerrard deler tittelen som «Månedens spiller».

Det er andre gang denne sesongen at Rodgers er blitt kåret til «Månedens manager». Han vant tittelen også i august.

Liverpool vant alle sine fem ligakamper i mars, og det bidro nok til at Liverpool-kaptein Gerrard og angriper Suarez fikk nøyaktig samme antall stemmer i avstemningen. Dette er sjette gang i karrieren at Gerrard blir kåret til «Månedens spller» i Premier League. Suarez vant også samme tittel i desember.

- Dette er egentlig ikke en individuell utmerkelse. All vår suksess handler om lagarbeid. Vi mottar utmerkelsene med takk. Vi har hatt en vidunderlig resultatrekke som lag, og vi har oppnådd noen enestående resultater i mars, uttaler Brendan Rodgers til Sky Sports.

- Vi synes det er en stor ære, og er veldig ydmyke når vi mottar denne utmerkelsen. Frem til nå har vi prestert veldig bra, og vi jobber veldig hardt. Våre resultater viser at vi forbedrer oss.

- Vi har en veldig spennende gruppe unge spillere i klubben, som blir bedre hele tiden, og de erfarne spillerne har også vært strålende.

- Spillerne har virkelig ønsket å ta til seg nye konsepter og ideer, og de har tatt dette med seg ut på banen og spilt utrolig bra.

- Fortsatt er målet vårt å kvalifisere oss for Champions League. Den målsettingen er ikke endret, og vi er ikke sikret dette ennå. Så for øyeblikket konsentrerer vi oss kun om å prestere i neste kamp.