Rodgers hyller målscorerne

Brendan Rodgers er imponert over hattrickhelt Luis Suarez, men er også full av lovord om de øvrige målscorerne mot Cardiff - tomålsscorer Martin Skrtel og Daniel Sturridge.

- Han er en bemerkelsesverdig spiller. Hans besluttsomhet og lyst er på et slikt høyt nivå. Han får sin belønning, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com om Luis Suarez.

- Ved det første målet løp han inn bak forsvaret, men fikk ikke ballen. Han løp onside igjen, og etter en liten periode med ballinnehav kom vi inn bak deres backrekka. Det var et flott innlegg fra Glen Johnson, og han var der og avsluttet. Hvis han ikke hadde gjort det, ville Daniel Sturridge ha avsluttet. Suarez er en verdensklassespiller som trives med sin fotball.

Martin Skrtel scoret to av Liverpools mål. Slovaken er nå oppe i seks fulltreffere denne sesongen.
- Alle lag har behov for å ha målscorere over hele banen. Jeg tror det var noe av det jeg sa ved begynnelsen av sesongen. Forsvarerne må markere seg. Det er hans sjette mål denne sesongen. Jeg sa til ham at jeg hadde tro på at han scoret noen mål i dag.

- Han er flink til å angripe ballen. Han slappet ikke av etter den første scoringen. Han avslutter som en spiss. Han var fremragende i dag. Han har vært kompromissløs for oss denne sesongen.

Daniel Sturridge sto for ett mål og én målgivende.
- Dere så hans vilje og besluttsomhet til å komme inn i feltet ved scoringen. Herlig styrke og kraft fra Glen Johnson som utmanøvrerte unge Fabio og så slo en vidunderlig pasning med venstre, på 45 meter.

- Luis tok ned ballen. Daniel hadde løpt 70 meter for å komme inn i feltet. Det bare viser viljen til laget. Hans hælspark til Luis’ mål var sensasjonelt. Det er hva vi har på laget – fotballspillere og teknikere som kan åpne opp kampen for oss, vi kan kontrollere ballen. Vi hadde store perioder med ballinnehav som frustrerte Cardiff.