Rodgers hyller superduo

Brendan Rodgers var full av lovord om Luis Suarez og Daniel Sturridge etter åttemålsthrilleren mot Stoke.

Daniel Sturridge spilte Luis Suarez flott frem til Liverpools fjerde scoring.
- De kombinerte meget bra. De er begge fremragende spillere og fremragende talenter. Dere kunne se fra samspillet ved Luis’ mål, hvor Dan sendte ballen ut til siden og Luis avsluttet meget bra, uttalte Brendan Rodgers ifølge Liverpoolfc.com.

- Så er det Dans bevegelse da Luis spiller til ham for den femte scoringen, og den var eksepsjonell. Det var så lite rom. Han tok vekk en forsvarer og fikk den med seg og scoret. Butland foretok en flott redning ved første forsøk.

- Luis har vist i sin tid Liverpool, og spesielt det seneste året, at han nesten er ustoppelig. På egenhånd kan han ta seg av en backrekke med sin bevegelse og smarthet. Han har et fremragende talent.

- På den andre avslutningen, da Daniel la ballen til ham, hadde han ikke store vinkelen, men han avsluttet på en sensasjonell måte.

- Dere ser arbeidsinnsatsen han legger ned for laget, og han må komme tilbake og være taktisk god oss. Han er et fremragende talent.

- Tidlig i andre omgang kom Stoke frem litt på vår venstre side, slik at jeg bestemte meg for å stoppe dem på den siden da vi kom foran med 3-2.

- Vi måtte ofre Philippe Coutinho. Jordan Henderson gikk ut på den siden, men det ga oss Dans hurtighet og kraft på kontringer.

Det var også andre spillere Brendan Rodgers var fornøyd med.

- Raheem, som er en ung gutt, var eksepsjonell i dag i pressingen, og han holdt det gående. Jordan på midtbanen, og jeg synes Steven Gerrard var fantastisk i den kontrollerende posisjonen. Jeg synes Martin Skrtel var fremragende på stopperplass.