Rodgers i sin første kvartfinale med LFC

Liverpool er i kvartfinalen av ligacupen. Så langt har ikke de røde kommet under Rodgers tidligere - og nordiren har i det hele tatt lite suksess i cupene på sin CV.

Da Brendan Rodgers overtok etter Kenny Dalglish foran 2012/13-sesongen, overtok han et lag som hadde slitt og kommet på 8. plass i ligaen, men spilt seg til ligacuptriumf og FA cupfinale.

Liverpool var kvalifisert for Europa League og kom inn i ligacupens 3. runde. Nuri Sahin scoret to ganger da de røde slo West Bromwich 2-1 borte, men Swansea ble alt for sterke og vant hele 3-1 da de gjestet Liverpool i den neste runden. Liverpoolmanagerens gamle klubb gikk så hen og vant troféet denne sesongen.

I FA cupen ble det en lei exit med 3-2 tap borte mot Oldham en kald januardag - allerede i fjerde runde. De helrøde kom seg blant de 32 beste i Europa League, men røk til slutt ut på bortemål for russiske Zenit.

2013/14
Forrige sesong var ikke Liverpool opptatt med europacupspill, og måtte dermed inn i andre runde av ligacupen. Her gikk de videre til tredje runde etter å ha slått Notts County 4-2 etter ekstraomganger, før Manchester United under David Moyes vant tredjerundekampen 1-0 - etter en scoring like etter pause av Javier Hernandez.

I FA cupen nådde LFC femte runde, og spilte egentlig en brukbar kamp borte mot Arsenal, men tapte til slutt 2-1. De røde hadde tidligere slått Oldham og Bournemouth.

Heller ikke tidligere i sin korte managerkarriere på seniornivå har manageren mye cupspill å vise til. Kun en gang tidligere har Rodgers ledet en klubb i en kvartfinale.

Watford
Brendan Rodgers var bare i Watford-jobben i 192 dager. Han overtok jobben i slutten av november 2008. Laget ble utslått av FA cupen i femte runde av Chelsea, mens Tottenham ble for sterke i ligacupens femte runde. Sistnevnte kamp den eneste 1/4 finalen som Brendan har vært involvert i.

Reading
I 2009/10-sesongen var Rodgers tilbake i sin gamle klubb Reading. Han overtok i juni 2009, og forlot klubben seks måneder senere. Laget ble utslått i av Barnsley i andre runde av ligacupen. Etter at Rodgers forsvant ut porten og Brian McDermott hadde tatt over, gikk Reading til kvartfinalen i FA cupen - etter bl.a. å ha slått ut Liverpool etter omkamp i 3.runde.

Swansea
Han fikk managerjobben i Swansea i juli 2010, da han overtok for Paulo Sousa. I sin første sesong i Swansea røk laget ut i fjerde runde av FA cupen mot Leyton Orient, og fjerde runde mot Wigan Athletic i ligacupen.

I sin andre sesong gikk laget til fjerde runde i FA cupen, hvor de røk for Bolton. I ligacupen ble det exit allerede i andre runde, etter 3-1 tap borte mot Shrewsbury.

Trekningen av kvartfinalene er ca kl. 22.45 i kveld. Kvartfinalene vil spilles 16. og 17. desember - altså i midtuka etter Manchester United borte, og før Arsenal hjemme.