Rodgers imponert over Sterling

Brendan Rodgers er imponert over hvordan Raheem Sterling har håndtert å være i rampelyset for både klubb og landslag. Spilleren har modnet til å bli den perfekte rollemodellen for unggutter.

- Det er utrolig å tenke på at han bare er 19 år og bærer alle disse håpene for klubb og landslag på sine skuldre, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Han var 17 år gammel da jeg kom hit. Jeg har sett ham utvikle seg til en fremragende ung mann. Måten han har håndtert seg selv på er fantastisk. Han har kommet igjennom et godt utdannelsessystem her og fått erfaring hele tiden.

- Når han tidligere kom inn på kontoret for å prate, trodde jeg ikke at han lyttet. Slik er unge spillere. Mye av det var konsentrasjon. Nå ser jeg engasjement i øynene hans og han tar til seg ting.

- Det hjelper også å være rundt toppspillere og slike  som tar godt vare på seg selv. Han er en smart, intelligent gutt som lærer raskt.

- Den seneste tiden har vært vanskelig for alle, spesielt når du er en av de beste unge spillerne i verdensfotballen, men han har håndtert det meget bra.

- Det er noe jeg nå forventer fra ham fordi han har modnet mye de seneste par årene.