Rodgers og Martinez involvert på 25-årsdagen

Managerne i Liverpool og Everton, Brendan Rodgers og Roberto Martinez, vil være involvert på 25-årsdagen for Hillsborough-tragedien 15.april, det bekrefter Margaret Aspinall, leder for HFSG.

Margaret Aspinall oppfordrer de som har tenkt seg på 25-årsmarkeringen for tragedien på Hillsborough, som blir holdt på Anfield 15.april, om å sikre seg adgangsbevis fra billettkontoret til Liverpool FC. Det er satt en deadline 31.mars til å skaffe seg slike adgangsbevis.

- Hver dag minnes vi de som mistet livet. Under 25-årsmarkeringen vil vi tenne et lys for hvert liv som gikk tapt så alt for tidlig, og den evige flamme i Hillsborough-minnesmerket vil fortsette å lyse for oss selv på våre mørkeste dager, sier Aspinall til Liverpoolfc.com.

- Vi forventer at mange ønsker å være tilstede på 25-årsmarkeringen, så vi oppfordrer alle til å skaffe seg adgangsbevis så tidlig som mulig. Mandag 31.mars er siste frist. 15.april er en arbeidsdag for mange, og det vil være en del som ikke kan være tilstede. Vi oppfordrer disse til å være med oss i tankene, og til å be for oss.