Rodgers om Hull

Liverpool skal forsøke å ta sin tredje strake seier i Premier League når Hull gjester Anfield lørdag. Brendan Rodgers forventer at det møtet med «Tigrene» blir en prøvelse.

Hull spilte 2-2 mot Arsenal i forrige ligarunde. Laget til Steve Bruce gikk mot tre poeng, men Danny Welbeck utlignet på overtid. Hull har også skapt problemer for Manchester City.

- Steve har gjort en fremragende jobb. De hentet inn noen forsterkninger i sommer og det har gitt dem bredde i stallen, uttalte Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse.

- De kommer hit etter et godt resultat forrige helg. De spilte en slags 3-5-1-1 og gjorde det vanskelig for Arsenal. De var vanskelige å bryte ned.

- Så vet at det kommer til å bli en prøvelse for oss, men Anfield er et spesielt sted for oss å spille. Vi har forbedret vår statistikk de seneste sesongene, og vi har respekt for hver motstander. Vi går til kampen med tro på seier.

- Vi har fortsatt en stor jobb å gjøre fremover. Vi har mange unge spillere i gruppen. Vi har fått kritikk, men ligger fremdeles på delt 4.plass i ligaen, selv om det ennå er tidlig. Vi er fortsatt med i Capital One Cup og spiller i Champions League.