Rodgers om sine spillere

Liverpools manager berømmet spillere som Raheem Sterling, Jordan Henderson, Joe Allen, Steven Gerrard og Jon Flanagan etter triumfen i Manchester.

Om Raheem Sterling:
- Manchester United, som hjemmelag, var nødt til å angripe, noe som gjorde at vi kunne komme bak deres midtbane. Det var noe vi kunne utnytte med farten til Raheem. For en spiller som bare er 19 år har han utviklet seg virkelig bra taktisk.

Om Jordan Henderson og Joe Allen:
- Jeg synes de to som var på sidene av vår midtbanediamant, Jordan Henderson og Joe Allen, var eksepsjonelle. Det er sjelden de blir nevnt, spesielt Joe Allen, men de har den taktiske intelligensen til å spille i en slik rolle og var veldig gode.

Om Steven Gerrard:
- Steven satt bakerst på midtbanen hvor han kontrollerte tempoet og styrte spillet. Han er alltid en spiller for de store kampene og jeg synes han er makeløs. Han bevarte fatningen på en imponerende måte ved straffesparkene, selv om jeg er skuffet på hans vegne over at han misset det siste.
- Han har gått inn i sin nye posisjon på en meget bra måte. Du kunne se noe av hans pasningsrepertoar i dag, og han har fortsatt løpskraft. Jeg tror ikke det er mange som vil kunne gjøre som han har gjort, å gå fra å være en av verdens beste offensive spillere til å falle ned i en slik rolle. Han viser vidunderlig taktisk intelligens ved å vise at han er i stand til det og er en stor inspirasjon for våre yngre spillere.

Om Jon Flanagan:
- Jeg tror det som har imponert meg mest med Jon er hvordan han har spilt i de store kampene. Han er en ung spiller som har måttet vente på sin sjanse, men jeg har fulgt ham nøye på treningsfeltet og sett hvordan han har utviklet sin teknikk og sitt spill med ballen.
- Han er et veldig, veldig viktig medlem av vår tropp. Han kan spille høyreback, han kan spille venstreback, og som du kan se er han taktisk veldig god. Han er vanskelig å passere i dueller mann mot mann og han viser en veldig innsats. Det er herlig å se slike unge spillere utvikle seg og å bli bedre.